News Flash:

De ce este sanatos sa mananci gulii

14 Iulie 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Excelenta sursa de vitamina C si fosfor, gulia este recomandata pentru sanatatea oaselor, a cartilajelor, dintilor si gingiilor, protejeaza impotriva infectiilor, favorizeaza absorbtia fierului, are proprietati antioxidante si grabeste vindecarea ranilor.
Un al compus al guliei este vitamina B6, pe care organismul o utilizeaza la metabolizarea proteinelor si acizilor grasi, dar si la formarea globulelor rosii. Imbunatateste oxidarea celulelor nervoase si ajuta la buna functionare a sistemului imunitar.
100 grame de gulie cruda contin doar 27 de calorii, astfel ca este un aliment util in controlul greutatii. Consumul de gulie este indicat in diabet deoarece ajuta la stabilizarea glucozei din sange, dar si in infectii virale, bronsite, tuse sau angine.

Vezi si: 
Ai acnee, angine, degeraturi, eczeme sau furuncule? Trateaza-te cu gulie

Ce beneficii are gulia asupra sanatatii 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gulie infectii virale bronsite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3106 (s) | 23 queries | Mysql time :0.052396 (s)