News Flash:

De ce este bine sa mancam gulii

21 Martie 2016
2484 Vizualizari | 0 Comentarii
Gulia poate fi un aliment minune pentru organism. Pentru ca se mananca cruda, aceasta leguma poate avea numeroase beneficii pentru noi. Taiata in felii subtiri, gulia poate inlocui cu succes snacks-urile sau semintele pe care le consumam cand stam la televizor.
1. Saraca in calorii, gulia poate fi un prieten adevarat intr-o cura de slabire. Gulia abunda in vitamina C si fibre, asa ca retentia de apa din tesuturi si constipatia pot figura rapid la capitolul amintiri.
2. Intareste sistemul osos, ne ajuta in lupta cu anemia sau rahitismul. Daca o consumam periodic, gulia poate juca un rol in sanatatea dintilor nostri, poate combate contractiile musculare si ne poate scapa de carcei.
3. Are rol antioxidant, elimina toxinele din corp si stimuleaza actiunea enzimelor care ne protejeaza de cancerul de colon. Ba mai mult, reduce efectul hormonilor estrogeni si scade riscul de cancer de san.
4.Mentine nivelul glucozei de sange, asa ca ar fi de preferat sa nu lipseasca nici din alimentatia diabeticilor, guliile au 0 colesterol, 0 zaharuri si doar 0, 2 grasimi.
5.Siropul de gulie poate face minuni in afectiunile respiratorii: crize de astm, bronsita etc. In plus, poate fi un adevarat stimulent sexual.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gulia aliment minune organism leguma gulia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026704 (s)