News Flash:

Cvasul din sfecla, bautura-minune pentru boli de ficat, rinichi, inima, dar si cancer

28 Aprilie 2015
12918 Vizualizari | 0 Comentarii
Sfecla rosie este un complex de vitamine si minerale cum rar mai gasim si, in plus, vindeca tumori, afectiuni ale ficatului, afectiuni cardiovasculare, digestive, intareste imunitatea si este un puternic antiinflamator, detoxifiant si energizant. Sfecla rosie contine tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanti si fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie.

Cum sa gatesti sfecla rosie intr-un mod incredibil de bun 
Cvasul din sfecla este o alta bautura fermentata cu beneficii pentru sanatate demne de luat in seama. Sfecla este bogata in vitamina B, folat si minerale precum mangan, magneziu si fosfor. Are si un continut bogat dintr-un fitonutrient numit betaina, care mentine ficatul, inima si rinichii sanatosi. Procesul de fermentare folosit pentru a obtine cvasul mareste beneficiile nutritive naturale ale sfeclei.

Cum sa folosesti sfecla rosie astfel incat sa iti vindeci ficatul
 
Pune urmatoarele ingrediente intr-un borcan de 2 litri: 3 capatani de sfecla organica de marime medie, curatate si taiate in bucati mari; 1 lingurita sare de mare nerafinata; apa filtrata. Apa trebuie sa umple borcanul, dar nu complet. Amesteca bine si inchide borcanul etans. Se lasa la temperatura camerei 2-3 zile. Dupa acest timp, se muta in frigider si se poate consuma. Cvasul poate fi pastrat cateva saptamani in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie vitamine minerale tumori afectiuni cardiovasculare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1924 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047397 (s)