News Flash:

Cum te ajuta un ou crud consumat pe stomacul gol

30 Iunie 2016
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Multi nutritionisti considera micul dejun cea mai consistenta masa a zilei, dar, cu toate acestea, multi oameni prefera sa doarma o jumatate de ora in plus, asa ca sar peste masa de dimineata.

Specialistii condamna acest tip de comportament, pentru ca - in lipsa micului dejun - vom fi tentati sa mancam haotic toata ziua. Si nimic nu va completa energia pe care ne-o dau cerealele integrale, lactatele sau ouale. Cu atat mai mult cu cat nutritionistii au descoperit un lucru important. Dimineata ar trebui sa mancam un ou crud, ca sa avem un organism sanatos.

Beneficiile consumului de oua crude

Ouale sunt o sursa excelenta de proteine. De asemenea, acestea contin mai multa luteina decat majoritatea legumelor si o forma de vitamina D care se gaseste in foarte putin alimente. Sa nu mai vorbim de cantitatea mare de fier, acid folic, sulf si vitamina B 12.

Specialistii sustin ca ouale crude elimina toxinele din organism, sunt puternic antioxidante, reduc inflamatiile si echilibreaza functionarea hormonala. Si nici nu provoaca cresterea colesterolului.

6 motive pentru a consuma albus de ou fiert

Ouale pot fi congelate. 8 lucruri surprinzatoare despre oua pe care trebuie sa le stii


sursa: foodstory

micul dejun ouale ou crud
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029372 (s)