News Flash:

Cum se slabeste cu hrean

21 Martie 2016
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Condiment bi­necunoscut si folosit de mai toate gos­podinele, hreanul are tre­cere nu doar in bucatarie, la man­caruri si muraturi, ci se bucura de mare stima si in dietele de slabit, in combaterea obezi­tatii. Ex­plicatia? Hreanul creste meta­bolismul cu peste 20 la suta, ceea ce inseamna arderi puternice de calorii si blocarea formarii de celule noi de gra­sime. Pen­tru a beneficia de efectele lui e insa ne­ce­sar sa il consumati constant, timp de mai multe saptamani:
* Consumati, zi de zi, 3 linguri de hrean (proaspat) dat pe razatoarea fina, la mesele prin­cipale. Pentru a i se mai "taia" din iuteala, hreanul se poate a­mesteca cu morcov si telina crude, date pe razatoare, sau sfecla rosie coapta, sub for­ma de salate, ase­zo­nate cu suc de la­maie si putin ulei.
* Cine nu suporta hreanul crud poate lua tinctura de hrean (se gaseste la magazine naturiste, plafaruri), cate o jumatate de lingurita, de 4 ori pe zi, cu putina apa.

FABULOS! Iata ce poti trata cu tinctura, cataplasma si sirop de hrean
 

sursa: formula-as.ro 

condiment hreanul bucatarie man caruri muraturi slabit calorii gra sime
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034529 (s)