News Flash:

Cum se prepara tincturile

3 Iunie 2011
5428 Vizualizari | 0 Comentarii

Tincturile sunt tot extracte obtinute din plante macerate in rachiu de secara sau de fructe de 38-40 grade. Pentru a prepara o tinctura aveti nevoie de o sticla sau alt recipient ce poate fi astupat, care se umple cu plante pana la gat, fara a se indesa, iar deasupra se toarna rachiul. Sticla se pastreaza, bine inchisa, la loc calduros (aproximativ 20 grade Celsius) 14 zile sau chiar mai mult, timp in care se agita des, apoi se strecoara, iar ceea ce ramane se strecoara bine.

Mod de utilizare a tincturilor
Uz intern: amestecate cu ceai, tincturile se iau sub forma de picaturi.
Uz extern: frectii sau comprese.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tincturile
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018098 (s)