News Flash:

Cum se prepara dulceata de patrunjel

18 Iunie 2015
2795 Vizualizari | 0 Comentarii
Dulceata de patrunjel este ideala pentru cei care doresc sa incerce ceva cu totul si cu totul special. 
Din frunze se prepara din 1 kg de frunze de patrunjel se spala bine, se fierb intr-un litru de apa timp de 5-8 minute. Dupa strecurare se adauga 1 kilogram de zahar si 5-6 lamai taiate marunt. Se fierb inca 6-8 minute, se adauga 250 ml agheasma si se mai fierb un minut.

Ceaiul de patrunjel, un remediu neasteptat pentru mai multe probleme de sanatate 
Din radacini se prepara din radacinile spalate bine cu o perie se taie rondele de 0,5 cm. Un kilogram de rondele se fierb in 0,5 litri apa, 30 de minute, pe un foc slab. * Se taie rondele si 0,5 kg lamai cu coaja, se introduc in vas cu patrunjelul si se fierb inca 30 de minute. Se adauga 250 ml agheasma si mai fierb cinci minute. Recomandari: se administreaza 3-4 linguri de miere, diluate in diverse ceaiuri de plante, in cazuri de boli ginecologice, prostatita, dureri de ficat si de rinichi. Intareste sistemul imunitar si cardiovascular.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frunze radacini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051024 (s)