News Flash:

Cum se prepara corect sucul din iarba de grau

13 Martie 2018
321 Vizualizari | 0 Comentarii

Nu este cel mai bun suc pe care l-ai putea consuma vreodata, avand un gust greu de suportat, dar in momentul in care vei afla, precum in povestile cu licori rele la gust, ca este vindecator, il vei bea fara sa clipesti. Sucul din iarba de grau curata sangele si tractul gastrointestinal de resturi si micsoreaza totodata presiunea sangelui, sporind numarul celulelor rosii. Acest suc este foarte bun pentru cei care se confrunta cu obezitatea sau indigestia. De asemenea, reface alcalinitatea sangelui, reducand excesul de aciditate din sange. Sucul poate fi folosit pentru a alina mai multe dureri din interiorul corpului.

Sucul verde care scapa ficatul de toxine

Iata si cum se prepara:

  • se iau doi-trei pumni de grau (depinde cata iarba vreti sa cresteti) si se pun intr-un vas de plastic sau un borcan
  • graul se spala numai cu apa de izvor intrucat apa de la robinet, plina de chimicale, ii distruge proprietatile vindecatoare
  • se lasa graul la inmuiat timp de 24 de ore si se amesteca de doua, trei ori, in acele ore
  • dupa ce a trecut o zi, graul se clateste bine tot cu apa de izvor, dupa care se scurge apa din grau si se va lasa acoperit cu o hartie de ziar timp de trei zile
  • in cele trei zile, graul se va clati de cate trei ori pe zi
  • dupa cele trei zile, verifica daca graul a incoltit
  • apoi, graul se aseaza pe un pat de pamant fara chimicale, bob langa bob si chiar bob peste bob, iar apoi se presara peste grau un strat subtire de pamant
  • dimineata se uda din abundenta iar seara se stropeste
  • graul va incolti si iarba va creste treptat: dupa numai o saptamana, iarba ajunge chiar la 10-15 cm
  • dupa ce iarba a crescut, stoarceti-o cu ajutorul unui storcator manual cu ax melcat

Zeama obtinuta din iarba este sucul de grau. Sanatate!
 


suc licori vindecator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021104 (s)