News Flash:

Cum se prepara corect maceratul de catina

7 Octombrie 2016
22337 Vizualizari | 0 Comentarii
Toamna este perioada propice pentru recoltarea fructelor galben-aurii ale catinei, fructe pline de vitamine si compusi minerali.

În medicina naturista, multi utilizeaza aceste bobite-fruct ale catinei, în combinatie cu mierea si, pe toata perioada anotimpului rece, acest amestec constituie un formidabil ajutor pentru organism. În prepararea acestui amestec, exista si secrete care ar trebui aflate. Astfel, este important ca amestecul de catina cu miere sa fie tinut la rece, în perioada de macerare, cat si dupa aceea, cand este consumat.

Iata cum se prepara corect:
Se foloseste o parte de miere la trei parti de fructe de catina. Dupa spalarea si zdrobirea fructelor de catina, adauga-le într-un borcan pana ce se umple pe jumatate. Toarna miere peste ele pana la umplerea completa a borcanului. Închide borcanul etans, apoi pastreaza-l la frigider.

Uleiul de catina, diferente intre cel din fructe si cel din seminte. Vezi si cea mai simpla metoda de a-l prepara acasa

Dupa o saptamana, Incepe sa iei din acest amestec cu aroma deosebit de placuta cate o lingurita sau doua în fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de cel putin o luna.

Efectul: îti creste imunitatea si vei avea o sanatate de fier.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

catinei vitamine mierea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1825 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021114 (s)