News Flash:

Cum se prepara acasa otetul de mere

1 Februarie 2016
1844 Vizualizari | 1 Comentarii
Benefic pentru sanatate si frumusete, otetul de mere se numara printre ingredientele naturale preferate de nutritionisti si specialisi in frumusete. Iata cum se prepara otetul de mere:

Se rad merele. Se toarna apa calduta, care in prealabil a fost fiarta, in proportie de 1 litru de apa la 800 g terci de mere rase. La 1 litru de apa se adauga: 100 g miere de albine, 10 g drojdie de bere proaspata, 20 g paine neagra uscata.

Ce afectiuni putem trata cu otet de mere

Vasul se tine descoperit intr-un mediu intunecos, la o temperatura de 20-30 grade C, timp de 10 zile, perioada in care se amesteca cu o lingura de lemn de 2-3 ori pe zi.

Dupa aceasta perioada, continutul vasului se desarta intr-un saculet de panza care se preseaza pentru extragerea sucului. Sucul rezultat se strecoara din nou printr-un tifon, iar lichidul rezultat se depoziteaza intr-un vas cu gura larga.

Trateaza artrita si alte dureri cu otet de mere

Facultativ: la fiecare litru de suc rezultat, se mai adauga cate 50-100 g de miere.

Se leaga vasul la gura cu un tifon si se aseaza langa o sursa de caldura sau la soare, pentru o perioada de 40-60 de zile. Dupa aceasta perioada, se trage otetul rezultat, in sticle care se astupa foarte bine (eventual se ceruiesc), depozitandu-se la racoare.

Cum sa dai jos grasimea cu otet de mere 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

sebastian  | #7149
Daca se foloseste si miere,atunci este otet de mere si miere.Reteta de mai sus este gresita.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 25 queries | Mysql time :0.027158 (s)