News Flash:

Cum salvam vezica biliara si digestia cu papadie

29 Martie 2016
5151 Vizualizari | 0 Comentarii
Cu un gust amar extrem de puternic, care trezeste la viata functiile digestive, de asimilare si de excretie, papadia este folosita mai ales la sfarsit de iarna si inceput de primavara, ca detoxifiant.

Sfatul nutritionistului: De ce este important sa mancam la ore fixe
 
Aceasta planta-miracol are un efect imediat asupra vezicii biliare si digestiei, in general. Se foloseste maceratul la rece, care se obtine ast­fel: se pune o lingurita de pulbere de radacini, obtinuta prin macinarea cu rasnita electrica de cafea, intr-un pa­har (200 ml) de apa si se lasa vreme de 8-10 ore la temperatura camerei, dupa care se strecoara. Se con­su­ma 1-3 pahare pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. Este un tratament simplu, dar cu efecte extraordinare in cazul crizelor biliare (fiere lenesa), intrucat stimuleaza evacuarea ime­diata a colecistului, calmand astfel disconfortul abdominal, eliminand senzatia de voma si chinuitoarele dureri de cap asociate diskineziei biliare. Administrarea mace­ra­tului de radacina de papadie are efect rapid si in caz de dispepsie. De la primele administrari ale acestui remediu, di­ges­tia se imbunatateste considerabil, balo­narea se atenueaza, iar alimentele sunt procesate mai rapid si complet de catre tubul digestiv.

gust amar functiile digestive asimilare excretie papadia detoxifiant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014518 (s)