News Flash:

Cum sa reincalzesti orezul fara sa ii dispara savoarea

8 Octombrie 2015
5841 Vizualizari | 0 Comentarii
Adori sa mananci orez, fie el chinezesc, libanez sau sub forma de... pilaf romanesc, insa urasti textura si gustul pe care acesta il are atunci cand il reincalzesti? Ei bine, folosind acest truc vei scapa de aceasta problema.
Dupa ce ai terminat de mancat orezul proaspat gatit ori comandat, pune resturile intr-o punga cu inchidere etansa. Introdu, dupa ce te-ai asigurat ca s-a racit, orezul la frigider.

Orezul, un aliment excelent pentru intarirea sistemului imunitar
 
Atunci cand vrei sa mananci orezul, scoate punga din frigider si incalzeste-o pret de 1 minut in cuptorul cu microunde, setat pe temperatura cea mai mare. Nu deschide punga inainte de a o introduce in cuptor, potrivit feminis.ro. Astfel, orezul va fi incalzit de aburii care se formeaza in interiorul pungii iar aroma si textura orezului nu se vor schimba. Desfa apoi punga si pune orezul pe o farfurie. Asezoneaza dupa gust si savureaza un preparat cu un gust neschimbat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez chinezesc libanez pilaf truc comandat frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040241 (s)