News Flash:

Cum sa prepari o paine sanatoasa, dar fara gluten

3 Martie 2016
2499 Vizualizari | 0 Comentarii
paine fara gluten
Majoritatea sortimentelor de paine fara gluten nu au aceeasi textura placuta si un gust la fel de bun precum painea din grau. Anumite sortimente de paine pot contine chiar si cantitati mari de zahar pentru ameliorarea gustului. Acestea sunt principalele motive pentru care iti recomandam sa incerci aceasta paine pufoasa fara gluten, ideala pentru arderea grasimilor
Paine fara gluten pentru arderea grasimilor 
Ai nevoie de: 
• 6 oua 
• ½ cana de proteina de zer 
• O tava de copt pentru paine de dimensiuni mici 
• Unt sau ulei de masline extra-virgin 
Preparare: 
• Preincalzeste cuptorul la 160° C. 
• Unge tava de copt cu unt sau cu ulei. 
• Separa galbenusurile celor 6 oua si pune-le deoparte. 
• Bate albusurile bine pana se ingroasa. 
• Adauga ½ de cana de proteina de zer si restul galbenusurilor. 
• Amesteca totul intr-un mixer la turatie mica pana ce aluatul incepe sa se lege. Nu exagera cu acest pas. 
• Toarna aluatul in tava de copt. 
• Coace aluatul timp de 40 de minute pe etajera din mijloc a cuptorului. 
• Surplusul de paine rezista la frigider timp de cateva zile. 
Nu se recomanda sa pui aceasta paine in prajitorul de paine, dar o poti incalzi in cuptor sau intr-o tigaie unsa cu putin unt, tinand-o la foc cate 30 de secunde pe fiecare parte. 
Cum incurajeaza aceasta paine slabirea corporala 
Aceasta paine este ideala pentru dieta ketogenica, un regim ce vizeaza slabirea prin cetoza. Cetoza are loc atunci cand urmezi un regim cu un numar redus de carbohidrati, caz in care in fluxul sanguin intra un tip de molecule numite cetone. 
Evitarea carbohidratilor si a zaharurilor determina o scadere a glicemiei, iar organismul incepe sa arda grasimile pentru a produce energie.  Urmata sub supravegherea unui medic sau a unui nutritionist, acest regim poate promova o slabire sanatoasa chiar si la persoanele obeze sau supraponderale. Dar regimul implica si o serie de riscuri. 
Profesorul Thomas Seyfried de la Colegiul Boston explica: „Folosirea gresita a acestui regim poate modifica parametrii lipidelor din sange, ceea ce nu este deloc sanatos. In schimb, cand regimul este urmat in mod corect, acesti parametri nu se schimba si sanatatea nu este afectata.” Desi consumul de alimente ketogenice nu este recomandat oricui, te poti bucura fara nicio grija de aceasta paine delicioasa de cateva ori pe luna. 

zahar paine arderea grasimilor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031147 (s)