News Flash:

Cum sa prepari cele mai bune chiftele

8 Ianuarie 2016
6633 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftele de pastarnac
Chiftele de pastarnac reprezinta o optiune sanatoasa pentru cei care s-au saturat de consumul de carne, dominant in perioada sarbatorilor. Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
400 g pastarnac
2 morcovi
2 linguri de faina
5 catei de usturoi
1 lingurita de cimbru
1 ceapa mare
1 foaie de dafin
2 linguri de bulion
2 rosii
400 ml supa de legume
250 ml ulei
1 lingurita de boia dulce
1 legatura de leustean
sare
Curata pastarnacul si morcovii, spala-le si da-le pe razatoarea mare. Amesteca legumele rase, pune faina, cimbru, doi catei de usturoi tocati marunt, boia si o jumatate de legatura de leustean. Omogenizeaza, potriveste de sare si piper. Formeaza chiftele mici si prajeste-le in ulei incins.
Separat, pune la calit o ceapa, iar cand a devenit aurie, adauga bulionul si lasa pe foc un minut, incorporeaza rosiile decojite si taiate in cubulete, foaia de dafin si supa de legume. Pune capacul si lasa-le sa fiarba 15-20 de minute. Adauga in sos cateii de usturoi si chiftelutele de pastarnac. Serveste-le calde, cu leustean tocat.

Reteta ideala pentru pranzul de maine: Chiftele cu zacusca de vinete si ardei
 
sursa: restaurantedelux.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033538 (s)