News Flash:

Cum sa murezi orice leguma in doar cateva ore

15 Septembrie 2016
3185 Vizualizari | 0 Comentarii
Procedeul se numeste murare rapida si, spre deosebire de cea clasica, se foloseste mai putina sare.
Este foarte util mai ales atunci ca aveti nevoie de muraturi si nu reusiti sa procurati altfel.

De ce este bine sa mananci muraturi

Secretele sunt urmatoarele:

In primul rand, folositi parti egale de otet si apa.
Apoi, puneti de patru ori mai mult zahar decat sare.
Ulterior adaugati orice alte condimente doriti.
Aduceti totul la fierbere si acoperiti legumele pe care doriti sa le murati cu lichidul fierbinte.
Dupa cateva ore muraturile sunt gata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

murare rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1942 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035451 (s)