News Flash:

Cum sa-i vorbesti in functie de zodia lui ca sa fie sclavul tau

31 Iulie 2012
4134 Vizualizari | 0 Comentarii

Ţi se pare câteodată că iubitul tău pur şi simplu nu te ascultă, nici vorbă să mai facă şi ceea ce vrei tu? Este posibil ca abordarea ta să fie de vină. Descoperă cum anume să vorbeşti cu el în funcţie de zodia lui ca să-l convingi să facă ceea ce vrei.

Leu (22 iulie - 22 august)
Strecoară câteva cuvinte de laudă atunci când vrei ca iubitul tău din leu să te asculte cu adevărat. Îi vei capta imediat atenţia, iar orgoliul său nemăsurat va fi gâdilat suficient încât să-ţi ofere ceea ce-ţi doreşti.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativului din fecioară trebuie să-i vorbeşti lent, să nu te grăbeşti şi să-ţi foloseşti logica. Este o fire analitică şi se va lega de orice "fisură" raţională dacă nu eşti foarte atentă la ceea ce-i spui.
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Ca să-i atragi atenţia bărbatului din balanţă şi ca să te asculte atunci când ai ceva important să-i spui, este absolut necesar să-l abordezi într-un moment de armonie. Este foarte sensibil la ceea ce se întâmplă în jurul lui, iar dacă este iritat, se va enerva şi nu te va asculta.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
După o partidă senzaţională de sex îi poţi spune absolut orice chestiune delicată iubitului tău din scorpion. Este dispus să treacă orice cu vederea, să-ţi îndeplinească dorinţele şi chiar să ierte ceva ce tocmai ai facut, chiar dacă nu prea-i stă în fire. 
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Nativul din săgetător nu stă deloc bine la capitolul răbdare. Prin urmare, dacă vrei să te asculte cu adevărat, treci peste detaliile lipsite de importanţă şi nu lungi prea mult vorba. Îi place abordarea directă. Nu uita să-l abordezi când este într-o pasă bună, altfel te va ignora.
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Nativul din capricorn simte nevoia să fie lăudat din când în când pentru că deseori se îndoieşte de propriile calităţi. De aceea, dacă vrei să-i spui ceva important, ai putea începe prin a-l felicita pentru cum este el şi pentru reuşitele recente. Va fi apoi mult mai receptiv la ceea ce-i spui.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Bărbatul din vărsător are tendinţa de a trata totul cu lejeritate, iar când îi spui ceva e posibil să-i intre pe o ureche şi să-i iasă pe cealaltă. Atunci când vrei să-i spui ceva important, anunţă-l că vrei să aveţi o discuţie serioasă. S-ar putea să coboare cu picioarele pe pământ şi să te asculte.
Peşti (19 februarie - 20 martie)
Calmul, tandreţea şi momentele romantice sunt factori esenţiali care îţi permit să comunici eficient cu iubitul tău din peşti. Trebuie să adopţi o atitudine relaxată şi să-l acuzi cumva sau să-l forţezi să-ţi răspundă pe loc. Pentru că gândeşte adesea cu inima, iubitul tău din peşti va reacţiona bine în astfel de momente dacă ai ceva important să-i spui.
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nici să nu îndrăzneşti să deschizi o discuţie delicată atunci când vezi că iubitul tău din berbec scoate flăcări pe nas! Cu siguranţă nu vei avea câştig de cauză. Aşteaptă să treacă de faza critică şi să se liniştească complet înainte de a-i spune ceea ce doreşti.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Prepară-i iubitului tău din zodia taur o masă delicioasă şi o atmosferă pe măsură dacă vrei să-i spui sau să-i ceri ceva. Orice reacţie potrivnică la care este predispus va fi înmuiată de un adevărat festin culinar şi va fi pregătit să-ţi îndeplinească orice dorinţă!
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Când vine vorba de discuţii, nativul din gemeni este maestrul! Se pricepe de minune să dezvolte orice subiect, dar ca să-l faci să te asculte cu adevărat trebuie să-l readuci cu picioarele pe pământ de fiecare dată când deviază, pentru că o va face des.
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nativul din rac este adesea receptiv la ceea ce-i spui. Cea mai importantă condiţie este să foloseşti un ton ceva mai autoritar şi convingător, pentru că astfel îi arăţi că vorbeşti cu adevărat serios. Nu se poate abţine să nu-ţi facă pe plac şi nu-şi va dori să te dezamăgească.
www.eva.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scorpion capricorn berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020860 (s)