News Flash:

Cum sa faci rapid o delicioasa prajitura cu mere

18 Mai 2016
10768 Vizualizari | 0 Comentarii
Cui nu ii place prajitura cu mere? Este unul dintre deserturile copilariei, iar atunci cand o prepari nu iti mai vine sa iesi din bucatarie, aromele care se intrepatrund fiind de neegalat. Iata o reteta de prajitura cu mere rapida si delicioasa:

Ingrediente:
Blat: 7 linguri ulei, 7 linguri lapte, 2 linguri zahar, o jumatate pachet de unt/margarina, un ou, un plic de praf de copt, un praf de sare, faina cat cuprinde.
Umplutura: 2 kilograme de mere, o lingurita de scortisoara macinata, 3 linguri stafide, zahar dupa gust.

Greseli pe care la faci cand faci placinta cu mere

Mod de preparare
Merele spalate si curatate de coaja se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Le stoarceti si le amestecati cu scortisoara, stafidele si zaharul dupa gust.

Intr-un bol incapator puneti toate ingredientele pentru aluat si framantati bine pana obtineti un aluat omogen de consistenta moale. Impartiti coca in doua jumatati aproximativ egale.

Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt - daca nu aveti folositi putin unt si faina. Intindeti o foaie din jumatate de aluat astfel incat sa se ridice putin pe peretii tavii de copt. Intindeti uniform compozitia de mere, apoi, intindeti a doua jumatatea de aluat.
Prajitura se coace la foc mic - in cuptorul preincalzit - pana ce va capata o culoarea aurie.

Un desert delicios si usor de preparat pentru astazi: strudel cu mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028246 (s)