News Flash:

Cum sa faci cele mai bune gogosi cu flori de salcam

16 Mai 2015
3031 Vizualizari | 0 Comentarii
gogosi cu flori de salcam
Gogosile cu flori de salcam reprezinta desertul de care ar trebui sa ne bucuram in aceste zile de primavara cand salcamii sunt in floare si ne imbie cu parfumul lor. Pentru preparare, aveti nevoie de:
- 5 oua;
- 200 ml de lapte;
- 200 gr de zahar;
- 200 gr de faina;
- 20 de flori de salcam;
- putin zahar pudra pentru decor;
Mai intai, rupe florile de salcam de pe crengute, lasandu-le insa coditele, si clateste-te bine in cateva ape, pentru a indeparta orice impuritati sau insecte. Apoi, pregateste aluatul, amestecand faina, laptele, zaharul si ouale batute, pana cand obtii o compozitie omogena, usor vascoasa. Acum este momentul in care trebuie sa pui uleiul in tigaie, pentru ca acesta sa se incinga. 
Odata atins punctul de fierbere, inmoaie fiecare ciorchine de flori de salcam in aluat si apoi pune-l in tigaie, intorcandu-l de pe o parte pe cealalta pana cand capata o culoare aurie. Repeta operatiunea pana cand toate florile devin gogosi, apoi asaza-le pe un platou si presara zahar pudra peste ele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

desertul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037295 (s)