News Flash:

Daca nu tii post,

Cum sa faci cea mai buna ciorba de peste a la grec de Florii

22 Aprilie 2016
16093 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba de peste a la grec
Ne-am obisnuit cu fel si fel de retete de ciorba a la grec, cum ar fi cea de pui ori cea radauteana. Iata o reteta mai ra intalnita, dar la fel de delicioasa, daca nu chiar mai gustoasa decat celelalte: ciorba de peste a la grec
Ingrediente (4 portii):
600 g stavrid
1 ou
1 morcov
2 cartofi
1 ceapa
1 telina
1 lamaie
50 ml ulei
patrunjel verde
1 lingura smantana
sare
Speli pestele si il dai deoparte. Cureti de coaja si speli cartofii, morcovul, telina si ceapa. Incingi uleiul intr-o oala mare. Tai ceapa julien si morcovii cuburi si pui la calit. Lasi 5 minute, apoi ada-ugi peste 2 litri de apa incalzita si lasi la fiert. Adaugi cartofii taiati cuburi si pestele portionat.
Dupa 10-15 minute scoti pestele, il scurgi si elimini oasele. Dupa alt sfert de ora, timp in care au fiert cartofii, reintroduci pestele in zeama. Bati oul impreuna cu zeama de la o lamaie si cu smantana. Adaugi cateva linguri de supa peste compozitia de ou, amesteci si versi usor in ciorba. Lasi pe foc, pana incepe sa fiarba si dai deoparte. Potrivesti de sare si de piper. Speli si toci patrunjelul. Il presari pe deasupra.
sursa: clickpoftabuna.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1901 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037879 (s)