News Flash:

Cum ne pot afecta electrocasnicele si cum ne putem proteja de aceste pericole?

4 Februarie 2014
1577 Vizualizari | 0 Comentarii
Tehnologiile moderne aflate în slujba omenirii ne economisesc timp şi efort, dar au, în acelaşi timp, şi un efect negativ asupra organismului nostru.
Spre exemplu, telefonul mobil, datorită campurilor electromagnetice pe care le emite, ne afectează activitatea multor sisteme vitale din corp. Potrivit cercetătorilor, cel mai inofensiv nivel de frecvenţe electro-magnetice emise îl are doar fierul de călcat. Celelalte aparate electrocasnice – începand cu fierbătorul electric şi pană la aparatul de ras pentru bărbaţi, sunt considerate periculoase din acest punct de vedere. Dacă luăm în considerare şi faptul că folosim zilnic mijloace de transport ce funcţionează pe bază de energie electrică, putem constata că ne aflăm aproape constant sub acţiunea dăunătoare a frecvenţelor electromagnetice, care favorizează apariţia şi dezvoltarea unui şir de boli serioase: diabet, infertilitate, accident vascular cerebral, etc.

Vezi si: Bebelusii au de suferit daca mamele au folosit in timpul sarcinii aparatura electrocasnica
 
Este imposibil să eliminăm complet efectele nocive ale smogului electromagnetic, dar dacă suntem un pic mai prudenţi la acest capitol, le putem reduce semnificativ. In acest scop, se recomandă folosirea aspiratoarelor cu filtru de apă sau a filtrelor-pachete de unică folosinţă. Filtrele reutilizabile trebuie spălate după fiecare aspirare. Trebuie să evităm la maxim prezenţa în locuinţe a covoarelor sintetice şi jucăriilor moi, care din cauza electrizării, atrag o cantitate importantă de praf. Trebuie să spălăm cat mai des perdelele şi jaluzelele.
Datorită radiaţiei electromagnetice sporite, frigiderele cu decongelare automată ajung să ne afecteze grav sistemul cardiovascular şi să ne deterioreze compoziţia sangelui. Pentru a reduce această acţiune dăunătoare, nu trebuie să ne aflăm prea mult timp în apropierea frigiderului. Dacă patul pe care dormiţi să află langă peretele după care se află un frigider, trebuie să ataşaţi pe peretele din spatele aparatului frigorific o folie metalică care va reflecta radiaţiile nocive.

Vezi si: Produse antibacteriene noi
 
Fierbătoarele electrice dăunează ficatului, pentru că, la încălzire, moleculele plasticului se amestecă cu moleculele de apă şi ne otrăvesc corpul. Prin urmare, trebuie să procurăm doar fierbătoare certificate, produse de preferinţă din oţel inoxidabil, ceramică sau sticlă şi să nu fierbem apa mai mult de o dată.
Se ştie deja că microundele sunt extrem de nocive pentru organismul uman. Apa, aflată în cuptorul cu microunde, îşi schimbă potenţialul şi structura, iar organismul uman este alcătuit 80% din apă. Putem folosi cuptorul cu microunde doar pentru a încălzi produsele alimentare, ceea ce este categoric interzis în cazul lichidelor. Cand cuptorul este pus în funcţiune, nu trebuie să ne apropiem de el cu mai puţin de jumătate de metru.
Filtrele aparatelor de climatizare trebuie să fie curăţate de două ori pe lună, iar în cameră este de dorit să instalăm un ionizator de aer.

 Vezi si: Electricitatea i-a facut viata un chin. Vezi povestea unei britanice care are o boala 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

electrocasnice diabet infertilitate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013974 (s)