News Flash:

Cum ne ajuta cromoterapia?

21 Iunie 2012
1632 Vizualizari | 0 Comentarii

Terapeuții sugerează că partea vizibilă a spectrului de culori poate afecta mintea și corpul, de asemeni. Ei iau în considerare aura umană - reprezentată printr-un așa-zis "ou" de energie - energia emanată de corpul uman, pe care doar puțini dintre noi o pot observa. Terapeuții vor lua în considerare dosarul medical și starea prezentă de sănătate a unei persoane pentru a observa aura prin concentrare. Ei cred că fiecare organ sau parte a corpului, stare emoțională sau mentală, răspunde la o anumită culoare. Observând culorile din aura fiecăruia ei pot utiliza culorile respective pentru remedierea afecțiunilor.
Culorile sunt deasemenea, utilizate în practica medicală comună pentru tratarea icterului de care suferă nou-născuții și a altor afecțiuni.
Pe de altă parte, sunt utilizate în terapiile complemetare pentru a întări sistemul imunitar și a asigura însănătoșirea pe cale naturală.
O mulțime de probleme inclusiv cele legate de condițiile de stres, cum ar fi: insomnia, anxietatea, astmul, devieri de comportament, depresia etc., pot fi tratate astfel. În special, ajută la recuperare dupa operații sau boli grave. Deasemenea, ajută la creșterea nivelului creativ și în procesul de învățare.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021065 (s)