News Flash:

Cum folosim in mod corect ghimbirul pentru slabit sanatos si rapid

3 Octombrie 2016
12916 Vizualizari | 0 Comentarii
Radacina de ghimbir este bogata in vitaminele A, B1, B2 si C, in minerale: sodiu, potasiu, mag­neziu, fosfor, calciu, fier, zinc si aminoacizi ca triptofan, metionina sau valina. Cu o asemenea com­pozitie, ceaiul de ghimbir este un energizant exce­lent, folosit cu succes pentru a scapa de kilogramele nedorite. Ceaiul se poate prepara cu ceai verde sau cu apa, dupa preferinta, si in el se poate adauga lamaie sau miere.
Reteta: Peste o lingurita si jumatate de ghimbir dat pe razatoarea mica se toarna 600 de mililitri de apa clocotita. Optional, se pot adauga o lingurita de pulbere de menta sau doua lingurite de ceai verde. Se acopera si se lasa zece minute la infuzat. Se amesteca bine, se strecoara si se adauga trei-patru linguri de suc de la­maie si/sau o lingurita de miere.
Pentru un efect maxim, se consuma doi litri de ceai de ghim­bir pe zi. Seara nu este re­comandat, caci ghimbirul revi­goreaza organismul.
sursa: formula-as.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir aminoacizi triptofan metionina valina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1858 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035194 (s)