News Flash:

Cum faci in casa cel mai sanatos ketchup?

19 Ianuarie 2015
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
ketchup
Ketchupul din comert este plin de aditivi si substante stranii care iti pun in pericol sanatatea. Desigur, ispita e mare intrucat gustul si consistenta ne fac din ochi. Chiar daca nu ai la indemana substantele folosite in fabrici pentru ingrosarea sosului, tot poti sa obtii un ketchup ca la carte, care, pe deasupra, este si mult mai sanatos.

Rosia, alimentul care lupta eficient cu colesterolul 
Ingrediente, potrivit unei retete divahair.ro: 170 g pasta de tomate; 100 ml sirop de porumb light; 100 ml otet alb; 50 ml apa; 1 lingura de zahar; 1 lingurita de sare; 1/4 lingurita cu pudra de ceapa; 1/4 lingurita cu praf de usturoi.
Mod de preparare:
1. Amesteca toate ingredientele intr-o tigaie, pe foc mediu.
2. Cand sosul da in clocot, micsoreaza flacara cat poti de mult si lasa-l astfel inca 20 de minute, amestecand adesea.
3. Ia sosul de pe foc, lasa-l la racit, apoi pune-l intr-un borcan. Se tine la frigider si are termen de valabilitate o luna. 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ketchupul aditivi sanatatea sanatos ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017136 (s)