News Flash:

Cum echilibrez puterea in relatiile mele?

22 Mai 2012
1150 Vizualizari | 0 Comentarii

Am probleme în ceea ce priveşte viaţa mea amoroasă. Se pare că nu sunt în stare să trec peste o anumită etapă, de două luni. Am lucrat la problemele mele şi am observat că există un tipar al relaţiilor pe care îl am.
De obicei, unul dintre noi devine lipicios, ceea ce îl îndepărtează pe celălalt. Se pare că nu pot crea echilibru în relaţiile mele când scala puterii începe să intre în joc. Când sunt respinsă, văd în cealaltă persoană o versiune a mea. Nu găsesc o soluţie!
În Matrix Reloaded, naivul Neo este condus de Oracol pentru a-l găsi pe The Keymaker, care este deţinut de unul din programele cele mai periculoase, Merovingianul. Neo întreabă care este motivaţia Merovingianului, fără să-şi dea seama că ştie răspunsul la propria lui întrebare. "Ce vrea el?" întreabă Neo. Oracolul îi răspunde înţelept, "Ce îşi doresc toţi bărbaţii cu putere... mai multă putere!"
În relaţii, tindem să atragem oameni de un anumit tipar. Aceste persoane sunt o combinaţie între calităţile şi defectele noastre - ceea ce explică de ce doar puţini oameni ne pot face atât de fericiţi sau de supăraţi ca cel pe care îl iubim. Ei reprezintă toate lucrurile care ne plac şi ne displac la noi. Când îl îndepărtezi pe cel cel iubit, ceea ce faci, de fapt, este să fugi de tine. Să rămâi în preajmă nu e un semn de maturitate, ci o dovadă de curaj.
Acestea fiind spuse, luptele pentru putere sunt un stadiu normal în dezvoltarea unei relaţii sănătoase. Dar este ego-ul tău dispus să renunţe la o parte din putere pe care alter ego-ul tău (reprezentat de partener) o vrea? Fugi de relaţiile tale sau de un aspect din tine cu care nu eşti încă dispus să te confrunţi?
Jocul de putere în relaţii nu este altceva decât câmpul de bătălie pentru calităţile şi defectele tale. Scopul final este să înfrunţi aceşti demoni şi să creezi o relaţie armonioasă. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să continui să determini la ce eşti dispus să renunţi personal şi ce aştepţi de la partener.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

merovingianului defectele tale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1014 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013588 (s)