News Flash:

Cum actioneaza terapia prin biorezonanta

4 Octombrie 2011
2337 Vizualizari | 0 Comentarii

Cercetatori rusi si germani au demonstrat ca organismele vii produc semnale electromagnetice incepand chiar de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism si sunt responsabile de generarea vietii si de sfirsitul ei. Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica. Desi nu putem inca analiza semnalele electromagnetice cele mai subtile, putem sa analizam schimburile bioelectrice la nivelul macro al organismului, pe acesta baza putand fi analizata cu mijloace moderne, starea de sanatate.

Schimburile de la nivel celular sunt nu numai electrice dar si electromagnetice producandu-se intr-o anumita gama de frecvente. Este descris si un schimb de fotoni (biofotoni) cu un rol foarte important in comunicarea informatiei.

De altfel cercetatori rusi au aratat ca acele cai energetice cunoscute din cele mai vechi timpuri, numite meridiane, raspund la stimuli luminosi aplicate in punctele de acupunctura, functonand ca niste cai optice (fibre optice) care conduc energia spre centrele energetice si o distribuie organelor interesate prin intermediul sistemului nervos vegetativ.

Totul in natura se afla in continua miscare asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice de unde divergente continand informatia sursei care le-a produs, unda la randul ei este totalitatea particulelor energizate create de sursa si poate fi inregistrata conform potentialului receptorului. Undele radiante se deplaseaza in spatiu transportand cantitati mari de energie si informatie. Tot ce exista in univers si pe pamant exista sub forma energo-informationala. Undele energetice de anumita frecventa si amplitudine ale organismelor vii contin informatii referitoare la sursa adica ele reprezinta totalitatea radiatiilor sistemelor si organelor.

Se poate observa aceasta cu ajutorul computerului tomograf cu imagine termica sau cu ajutorul altor mijloace de inregistrare a radiatiilor emise de organismele vii unde informatia primita este evidentiata fie prin receptarea directa a radiatiilor de la surse vii sau primirea undelor reflectate de la nivelul diferitelor organe.

Terapia biorezonanta consta in corectarea functiei alterate a organelor si sistemelor. Astfel se neutalizeaza functiile patologice si se restaureaza starea fiziologica a organismului, influenta producandu-se la nivel celular. Acesta metoda pemite sa se trateze o multime de afectiuni fara a se recurge la produse farmacologice. Este indeobste cunoscut ca activitatea oricarei fiinte vii este insotita de aparitia unui unui mic curent frecvential in relatie cu polii electrici si

Cum actioneaza tratamentul prin biorezonanta
Organismul este o sursa de de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos. Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic (homeostazic) al organismului.

Daca organismul prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilbru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze. Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutoul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate reformatate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Compnente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa constituind astfel un mecanism feedback

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocajele energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala, sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii restaurarii si normalizarii proceslor biologice, fnctionale la nivelul structurilor celulare.Biorezonanta este pefect compatibila cu orice alta terapie conventionala sau traditionala.

Scanararea dupa metoda Voll
Scanarea electroacupuncturala dupa metoda Voll (EAV, electro-acupuncture after Voll) are ca origine Germania, si este raspandita in intreaga lume. Se foloseste termenul de scanare in loc de diagnosticare, pentru a se evita confuzia cu alte metode de diagnostic medical. In Rusia este folosita pe scara larga de medicina conventionala inclusiv in spitalele militare. Exista numeroase studii si cercetari publicate, care probeaza eficienta scanarii si terapiei prin biorezonanta.

Metoda implica masurarea conductantei electrice a unui anumit numar de puncte cheie de acupunctura. Fiecare din aceste puncte corespunde unor anumite organe si tesuturi din organism. In cursul masuratorii organul tinta primeste un foarte slab semnal electric care stimuleaza raspunsul. Daca organul este sanatos se inregistreaza un raspuns normal. In cazul in care acel organ incepe sa nu mai functioneze normal, atunci masuratoarea arata o valoare modificata.

Prin scanarea organelor celor mai importante si compararea valorilor gasite cu valori codate de semnale electromagnetice ale unor organe bolnave, este posibil sa depistam nu numai daca exista o problema dar si sa determinam cauza care a produs-o. Metodele mai noi de masurare a electroconductantei lunctelor de acupunctura (Su Jok si Nakatamy) au adus un plus de precizie si au scurtat mult durata determinarilor.

Pe baza acestor rezultate se stabileste un tratament individual prin biorezonanta care se adreseaza cauzei care a produs perturbarea. Se vorbeste astfel de o reglare a sistemului bio-informational care sa permita mecanismelor de autovindecare sa actioneze.

Afectiuni care raspund la biorezonanta
Tratmentul prin biorezonanta interna nu foloseste deci o stimulare electrica ci preia semnalele produse de organism prelucrindu-le, dupa care prin normalizare sunt returnate organului interesat, producandu-se astfel efectul de normalizare homeostazica.

Prelucrarea informatizata permite sa se stabileasca unde exista semnale perturbate si sa evidentieze cauza care a produs acesta modificare, fie o cauza de mediu, fie ca rezultat al unei infectii (chiar datata cu multi ani in urma), predispozitie ereditara sau datorata unor factori psihologici perturbatori. In cazul unor boli cronice unde exista cauze multiple, este important ca acestea sa fie abordate intr-o anumita ordine.

Scopul diagnosticului si al tratamentului prin biorezonanta este deci acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme, in rest natura are grija ca vindecarea sa se produca.In acest proces poate fi luat in considerare si aportul unor preparate homeopatice si suplimente nutritionale.

Cercetari in Europa de vest si Rusia au aratat ca folosirea metodelor biorezonante are efecte pozitive in 75%-85% din cazurile de: boli cardio-vasculare, bronho-pulmonare, boli cronice degenerative, tulburari endocrine, sindroame dureroase, probleme legate de rinichi si vezica urinara, boli dermatologice, alergii, afectarea sistemului imunitar, oboseala cronica, stres etc. Numarul sedintelor de tratament variaza dupa vechimea boli si coeficientul de raspuns al individului. Nu exista doua persoane care sa reactioneze in acelasi mod astfel ca si numarul de sedinte este greu de apreciat.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

semnale electromagnetice terapia biorezonanta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021290 (s)