News Flash:

Ce sa mananci intre mese ca sa dai jos grasimea

9 Ianuarie 2015
1389 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu este cazul sa va infometati cand aveti probleme cu kilogramele in plus. Pe langa cele trei mese zilnice, este recomadat sa mananci si un pumn de migdale (42 grame). Pe langa faptul ca sunt ”prietene” cu silueta, migdalele combat si colesterolul, cel mai mare dusman al inimii.
Expertii de la Universitatea Pennsylvania au analizat dieta a 52 de adulti supraponderali, mai mult de 12 saptamani.

De ce apa este foarte importanta in curele de slabire 
Consumul a 42 grame de migdale zilnic, le-a redus participantilor circumferinta taliei si a topit grasimea de pe picioare. In plus, au scazut nivelul colesterolului rau si riscul bolilor de inima. Studiul a fost publicat in revista American Heart Association.
Dr Claire Berryman, coordonatorul studiului a spus: ‘Cercetarea noastra a aratat ca migdalele combat cei mai importanti factori de risc ai bolilor de inima-colesterolul si grasimea abdominala care este adesea asociata cu sindromul metabolic, o combinatie de afectiuni precum diabetul, obezitatea si hipertensiunea arteriala, potrivit doctorulzilei.ro.
Migdalele crude sau uscate sunt cele mai sanatoase
Atunci cand cumperi migdale si pe pachet scrie ca au fost „coapte“, trebuie sa iei in considerare faptul ca poate au fost coapte in grasimi nesanatoase si la temperaturi inalte care distrug beneficiile fructului. Trebuie cautate cele crude sau uscate, acelea sunt cele mai sanatoase.
Ne feresc de infectii si sunt bune pentru creier
Specialistii de la Institutul de Cercetare a Alimentelor „Norwich”, din Marea Britanie, au demonstrat ca putem sa ne ferim de infectiile virale, inclusiv de raceala si de gripa, consumand zilnic migdale. Acestia au constatat ca substantele continute de pielita migdalelor stimuleaza sistemul imunitar. Mai exact, acestea imbunatatesc capacitatea celulelor albe de a detecta virusurile si cresc capacitatea mecanismelor de aparare de a impiedica virusurile sa se multiplice.

Cele mai bune plante pentru calmarea durerilor abdominale 
Migdalele au un continut ridicat de acizi grasi esentiali Omega 6 si de fosfor, acesti nutrienti fiind esentiali pentru dezvoltarea si pentru functionarea creierului. Astfel, ele stimuleaza celulele cerebrale, fiind recomandat sa fie incluse in alimentatia copiilor. De altfel, este bine ca si femeile insarcinate sa consume zilnic migdale, datorita continutului de acid folic, ce s-a dovedit a fi un nutrient important pentru a preveni nasterea prematura sau afectiunile congenitale la fat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mese zilnice migdale silueta migdalele colesterolul supraponderali
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 23 queries | Mysql time :0.041314 (s)