News Flash:

Ciorba de perisoare cu smantana, cea mai simpla reteta

18 Mai 2016
16384 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de perisoare cu smantana
Pentru perisoare puteti folosi carne tocata de porc, de vita sau amestec, dar e important ca aceasta sa nu fie prea grasa. 
Ingrediente
1 ceapa
3-4 morcovi
2 fire de patrunjel
2 felii de telina
1 cartof
1 ardei
1 rosie
50 gr smantana
50 gr iaurt
piper
patrunjel tocat
leustean (optional)
400 gr carne tocata
100 gr orez
2 oua
sare
Spalam, curatam si taiem in cubulete mici toate legumele. Calim ceapa, morcovii, firele de patrunjel, telina si ardeiul in putin ulei, apoi turnam apa peste legume, in functie de cantitatea pe care dorim s-o pregatim, si condimentam cu sare si piper dupa gust. Optional, putem pune cateva frunze de leustean. Cand incepe sa fiarba, adaugam cartofii taiati cubulete si rosia decojita si data prin razatoare. Lasam sa mai fiarba, iar pana cand legumele sunt aproape fierte, facem perisoarele: cu mainile unse in putin ulei, amestecam 400 de grame de carne tocata cu 100 de grame de orez, sare si doua oua. Apoi le adaugam in oala si lasam ciorba sa fiarba.
Verificam daca legumele si perisoarele sunt fierte si luam vasul de pe foc. Intr-un vas amestecam smantana cu iaurt, adaugam cateva linguri din ciorba, omogenizam bine si cand ciorba s-a mai racit, adaugam amestecul. Deasupra presaram patrunjel. Ciorba de perisoare cu smantana se consuma calda, de preferat cu ardei iute.
sursa: eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

perisoare porc vita amestec ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032425 (s)