News Flash:

Ciocolatele care contin cele mai multe E-uri

9 Septembrie 2011
2596 Vizualizari | 0 Comentarii

Potrivit unui studiu facut de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, ciocolata Novatini cu capsuni contine cele mai multe E-uri, la polul opus fiind Anidor Intense Noir.

Novatini Capsuni si Poiana Crema Visine contin 8 E-uri. Cele doua sunt urmate de doua sortimente Primola, Fresh Cherry si Fresh Lemon, care au fiecare cate 7 astfel de substante. Pe locul trei se afla doua sortimente de Africana (Tableta cu crema capsune si Tableta cu crema rom), unul de Novatini (Cappucino) si unul de Poaina (Frisca si Capsune), toate avand cate 6 E-uri in compozitie.

La polul opus, ciocolatele cu cele mai putine E-uri sunt Intense Noir Ciocolata amaruie 80% cacao si Charme Noir Ciocolata amaruie 70% cacao, care nu contine nicio astfel de substanta. Majoritatea sortimentelor Heidi contin doar un singur E, E 322 Lecitina din soia.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

heidi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015214 (s)