News Flash:

Ciocolata si vinul stimuleaza activitatea cerebrala

30 August 2011
2578 Vizualizari | 0 Comentarii

Cercetatorii britanici de la au o veste buna pentru amatorii de vin si ciocolata. Potrivit oamenilor de stiinta de la Universitatea Northumbria din Newcastle, consumul acestor alimente creste fluxul sanguin la nivelul creierului si ii ofera celui mai important organ din corp o doza de oxigen si glucide numai bune pentru stimularea capacitatii de concentrare.

Mai mult, se pare ca ciocolate functioneaza si mai bine alaturi de vin. Alegeti sortimentele de ciocolata neagra si vinurile bio, fara sulfiti, dar nu abuzati de acestea. Iar daca va asteapta un examen zilele acestea, evitati vinul si rezumati-va doar la cateva tablete care contin unt si cacao din abundenta.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014161 (s)