News Flash:

Cele mai bune remedii pentru toxiinfectiile alimentare

12 Ianuarie 2015
1585 Vizualizari | 0 Comentarii
Cel mai bun remediu pentru a preveni toxiinfectiile alimentare - coriandrul. Uleiul de coriandru este eficient contra bacteriei campylobacter care provoaca toxiinfectii alimentare, potrivit unui studiu publicat recent in Journal Of Medical Microbiology. Carnea de pui si carnea rosie (in special carnea tocata) pot contine bacterii din clasa campylobacter, care provoaca toxiinfectii daca acea carne este coapta sau prajita in exces. Puteti sa adaugati seminte pisate de coriandru (care ofera uleiul tamaduitor) pe hamburgeri sau pe preparatele din carne de pui.

Probioticele, eficiente in lupta infectiilor cu salmonella

Ghimbirul, un foarte bun leac pentru toxiinfectia alimentara 

Busuiocul scade tensiunea sangvina, coriandrul previne toxiinfectiile alimentare, iar cimbrul diminueaza efectele neplacute cauzate de acnee, potrivit unui studiu publicat recent in Journal Of Neurochemistry, informeaza dailymail.co.uk.
Cel mai bun remediu contra anemiei – rozmarinul. Frunzele de rozmarin sunt bogate in fier – lipsa acestui mineral poate sa provoace oboseala si anemie. Aceasta planta contine si acid carnosic, o substanta care protejeaza creierul contra radicalilor liberi. Astfel, rozmarinul scade riscul de declansare a atacurilor vasculare cerebrale si a maladiilor neurodegenerative, precum Alzheimer.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

toxiinfectia alimentara coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1815 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014102 (s)