News Flash:

Cele mai bune ceaiuri pentru bolile de ficat

21 Ianuarie 2013
5720 Vizualizari | 0 Comentarii
Anghinare (frunze)
Coada soricelului (frunze)
Pir (radacina) 
Rostopasca (frunze si tulpini proaspete)
Salvie (frunze)
Usturoi (zdrobit)
Volbura de garduri (flori si frunze)
 
Extractul de baza
 
Fierbeti 10 litri de apa timp de 5 minute si lasati apoi apa sa stea pana devine doar calduta. Puneti in ea  amestecul de plante, maruntite ori taiate. Lasati-le sa se macereze cam 4-5 ore, dar cu vasul acoperit, sa nu intre praful. Apoi strecurati si puneti extrasul obtinut intr-un vas de 10 litri, perfect curat, dar nu cumva sa fie de metal. Adaugati apa perfect curata, pana se completeaza 10 l.
 
Bai de maini si de picioare
 
Fierbeti doi litri de apa si lasati-o apoi sa stea pret de 5 minute. Varsati in ea 250 ml din extractul de baza. Varsati in ea 250 ml din extractul de baza. Preparatul lichid ce a rezultat il veti pastra la rece, intr-un vas care sa nu fie de metal, inchis ermetic, pentru a nu intra praful in el. Pentru fiecare baie il veti reincalzi, fara sa-l fierbeti cumva si fara sa-l mai completati cu alta apa. El va va putea ajunge pentru o cura de bai, de opt zile.
 
Baia de maini se face in fiecare dimineata, pe nemancate, timp de 8 minute, cat de calda o suportati. Baia de picioare se face seara, inainte de masa, timp de 8 minute, cat de calda o suportati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anghinare coada soricelului pir rostopasca salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015191 (s)