News Flash:

Cele mai bune alimente care te pazesc de cancer la prostata

27 Februarie 2013
1638 Vizualizari | 0 Comentarii

Inul conține lignani și acid alfa linoleic, două substanțe anti-cancer. Proprietățile antioxidante ale acestor ingrediente inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, mai ales pe cele  care se pot înmulți în glanda prostatică.

Așadar, consumă cât mai multe produse pe bază de semințe de in pentru a reduce riscul de cancer de prostată.

Sulforafanul este un ingredient activ care este cunoscut pentru proprietățile sale anti-cancer. Această substanță poate acționa ca un antioxidant în sine sau poate stimula enzimele detoxifiante din organism, contribuind astfel la inhibarea celulelor canceroase.

Soia este o leguminoasă cu un conținut ridicat de izoflavone, printre care se numără: genisteina, daidzeina și gliciteina. Aceste substanțe au rol de protecție împotriva mai multor tipuri de cancer, printre care și cancerul de prostată.

Cantitatea de izoflavone variază în funcție de tipul de soia, însă nu există nicio regulă generală care să vă ajute să faceți diferența între aceste tipuri de soia.

Pentru a beneficia de proprietățile benefice ale acestei leguminoase este indicat să se consume cât mai multe produse bogate în soia.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

inul antioxidante sulforafanu anti-cancer soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020332 (s)