News Flash:

Ceapa si usturoiul trateaza cel mai bine ateroscreloza

9 Martie 2015
3100 Vizualizari | 0 Comentarii
Ateroscleroza se refera la aparitia unor depozite de grasimi pe peretii vaselor de sange (arterelor). In timp, aceste depozite de colesterol si grasimi se transforma in placute de aterom care determina ingustarea arterelor si pierderea elasticitatii lor, cu scaderea fluxului de sange.

Cititi si: Ateroscleroza poate fi trata cu afine. Iata cum 
Sucul de ceapa si cel de usturoi fac minuni in cazul bolnavilor diagnosticati cu aceasta afectiune. Asadar, sucul de ceapa se prepara astfel: se curata zilnic o ceapa, se rade marunt si se stoarce printr-un tifon. Sucul obtinut se bea diluat in putina apa, cate 30 de picaturi zilnic, inainte sau dupa masa. Cura dureaza o luna. Ceapa fluidizeaza sangele, micsorand riscul instalarii trombozei, a aterosclerozei si a infarctului de miocard.

Cititi si: Remedii naturiste pentru ateroscleroza 
Suc de ceapa cu miere: se amesteca o jumatate de pahar de suc de ceapa rosie (preparat zilnic) cu 2-3 linguri de miere de padure. Intreaga cantitate se consuma in ziua prepararii, dupa mesele principale. Cura dureaza 3-4 luni, cu o pauza de o luna.
Macerat de usturoi cu lamaie: o capatana de usturoi pisat se pune intr-un borcan, se toarna peste el zeama si coaja rasa de la o lamaie, precum si un litru de apa clocotita. Se acopera si se lasa in repaus doua zile. Se ia cate o lingura pe zi, timp indelungat. Are efect si in combaterea colesterolului.

Cititi si: Ateroscleroza, o boala provocata de inaintarea in varsta? 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ateroscleroza grasimi sange colesterol usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016463 (s)