News Flash:

Cea mai buna reteta de paste de post

28 Noiembrie 2016
586 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastele cu legume sunt excelente pentru o zi de post sau pentru cei care au adoptat stilul de viata vegetarian. Chiar daca nu au proteine, vitaminele pe care le contin legumele suplinesc cu succes nutrientii pe care trebuie sa-i aiba o mancare sanatoasa.
Iata o rețeta simpla de paste de post, pe care le puteți pregati pentru familia sau oaspetii dumneavoastra. Acest fel de mancare este potrivit atat pentru masa de pranz, si, de asemena, poate fi pregatit si mai spre seara, pentru a va putea bucura de o cina simpla, usoara si delicioasa.
INGREDIENTE:  300 g paste 2 linguri ulei 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 400 g rosii decojite in suc de rosii 100 ml vin alb 150 g masline negre 1/2 lingurita oregano sare piper patrunjel verde 
Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul indicat pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.  
Pentru sos, ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se sting cu vin indoit cu apa si se fierb inabusit 10 minute. Se adauga maslinele, sucul de rosii si rosiile taiate cubulete. Se lasa la foc mic 15-20 minute, pana se ingroasa sosul, si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano. Pastele fierte se pun intr-un castron si se amesteca cu 2-3 picaturi de ulei.
Se adauga sosul de rosii cu masline si se orneaza cu patrunjel verde. Se servesc imediat. Puteti folosi orice tip de paste pentru aceasta reteta. Preferabil este insa sa folositi paste mai lungi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027620 (s)