News Flash:

Ce trebuie sa stii inainte sa mananci catraveti in otet

5 Septembrie 2017
1634 Vizualizari | 0 Comentarii
Legumele conservate in otet au o valoare nutritionala mai slaba decat muraturile care nu au fost tratate termic.

In plus, ele pot irita sistemul gastrointestinal. Gogosarii in otet nu sunt muraturi, ci conserve. Muraturile sunt legume care trec printr-un proces de fermentatie acido-lactica in timpul careia se genereaza diferite substante biologic active, precum vitamine sau acid lactic.

Muraturile imbunatatesc digestia, stimuleaza detoxifierea si intaresc sistemul imunitar. Persoanele care vor sa pregateasca totusi si legume conservate in otet ar fi bine sa foloseasca sare bruta, neiodata, si otet natural de fermentatie obtinut din vin, nu prin diluarea acidului acetic de sinteza.

Cum sa folosesti saramura provenita de la castravetii murati ca medicament

Persoanele sanatoase pot consuma frecvent muraturi, mai ales daca sunt preparate cu mai putina sare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legumele conservate otet valoare nutritionala muraturile
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1851 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027899 (s)