News Flash:

Ce se poate intampla cu tine daca renunti la paine

10 Iulie 2015
3801 Vizualizari | 0 Comentarii
Cand reduci aportul de carbohidrati, primul lucru pe care il observi este cat de repede pierzi din kilograme. Specialistii spun ca nu pierzi din grasimea corpolara, ci apa.
Carbohidratii sunt principala sursa de energie pentru creier, spun nutritionistii. Cand consumul de carbohidrati este redus si chiar lipseste, apar numeroase probleme cu care te poti confrunta: respiratia urat mirositoare, gura uscata, oboseala, slabiciune, ameteala, insomnie, greata. 

Scapa de kilogramele in plus cu dieta cu paine
 
Tipul de cereale pe care hotaresti sa nu-l consumi poate face o mare diferenta Potrivit unui studiu publicat in 2014, carbohidratii rafinati maresc nivelul de acid palmitoleic, ce creste riscul de boli de inima si de diabet zaharat de tip 2. Potrivit Asociatiei Americane a Inimii, cerealele integrale scad colesterolul „rau“, reducand riscurile aparitiei bolilor de inima, accidentului vascular cerebral, obezitatii si diabetului de tip 2, noteaza evz.ro.

Ce sa faci cu painea uscata. Cum poti transforma firimiturile in mancaruri gustoase
 
Cerealele integrale sunt o mare sursa de fier, magneziu si vitamine din complexul B, toate avand un rol important in mentinerea nivelului de energie. In plus, din moment ce carbohidratii sunt combustibilul preferat al organismului, toate celulele isi incetinesc functiile, lucru ce duce la aparitia multor probleme de sanatate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carbohidrati kilograme grasimea corpolara carbohidratii energie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2101 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049474 (s)