Eveniment-Social

Sex la Finante

Publicat: 30 iul. 2006
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sex la Finante
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:72106;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Dorina Popa, cea despre care se spune ca este amanta directorului Anton Dobos, este pe punctul de a fi din nou promovata in functie, aceasta avand mari sanse sa fie titulara postului de sef al Serviciului Contestatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice •Directorul Dobos a decis in urma cu putin timp sa scoata la concurs postul de sef al Serviciului Contestatii, masura singulara luata de acesta, desi in cadrul Directiei de Finante mai sunt aproape 10 posturi de sefi de serviciu care ar fi trebuit sa fie scoase la concurs •Se spune ca directorul de la Finante locuieste in acelasi apartament si cu sotia, si cu amanta Dorina Popa

Zvonurile privind relatiile dintre directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene – DGFPJ Iasi si Dorina Popa, noua sefa interimara a Serviciului Contestatii, sunt alimentate de promovarile tot mai dese de care beneficiaza cea din urma. Prioritar pentru directorul Dobos, aflat in concediu de odihna dupa operatia de hernie inghinala, a fost postul care, conform informatiilor detinute, va fi ocupat de Dorina Popa. Nu este lipsit de relevanta faptul ca Dorina Popa locuieste impreuna cu Anton Dobos in acelasi apartament unde sta si sotia legitima a directorului de la Finante, care este directoare la Trezoreria Municipiului Iasi. Cel putin asa se zvoneste de o anumita perioada de timp in randul functionarilor de la Finante. Aceasta situatie ingrata este lipsita de moralitate si creeaza un nou scandal la Directia de Finante, unde ierarhia profesionala este stabilita in functie de preferintele sexuale ale directorului Dobos.

Post cu dedicatie

Acesta a decis, in urma cu putin timp, sa scoata la concurs postul de sef al Serviciului Contestatii, masura singulara luata de acesta, desi in cadrul Directiei de Finante mai sunt aproape 10 posturi de sefi de serviciu care ar fi trebuit sa fie scoase la concurs. Chiar daca postul de la Contestatii a fostul ultimul post de sef serviciu devenit vacant, in urma demisei lui Mihai Haisan, directorul Dobos a decis ca acesta este primul care ar fi trebuit fi titularizat. In urma plecarilor masive a inspectorilor fiscali din cadrul Directiei de Finante, a ramas vacant un numar de 7 posturi de sef serviciu, la Directia de Control Fiscal, un post la Audit, prin plecarea lui Ioan Neamtu, unul la Juridic, prin plecarea Vioricai Buruiana, si postul lasat liber de Ioan Baltag la Serviciul Resurse Umane. Conform celor afisate in cadrul Directiei de Finante, anuntul pentru ocuparea postului a fost semnat de inlocuitorul lui Dobos, atunci cand acesta nu este in institutie, la data de 14 iulie, insa la aceeasi data ar fi trebuit sa fie semnata si bibliografia pentru concurs.

Semnatura din spital

Bibliografia este semnata de directorul Dobos, in mod dubios, pentru ca la acea data directorul Directiei de Finante ar fi trebuit sa fie in spital, fiind in concediu incepand cu data de 4 iulie. Doar daca aceasta nu a fost semnata inainte ca directorul Dobos sa primeasca avizul de a scoate postul la concurs, ceea ce ar demonstra ca terenul pentru numirea definitiva a Dorinei Popa in functia de la Contestatii era pregatit dinainte. Reprezentantii institutiei au afirmat in cursul zilei de ieri ca pentru postul scos la concurs a fost primit un aviz favorabil din partea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, doar pentru acest post. „Sunt mai multe posturi care trebuie scoase la concurs in Directia de Finante. Pentru acest post am primit aviz favorabil din partea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Domnul director Dobos este in concediu de odihna incepand cu data de 4 iulie”, a declarat ieri Maria Taran, purtatorul de cuvant al institutiei. Directorul Anton Dobos nu a putut fi contactat in cursul zilei de ieri pentru a-si exprima un punct de vedere in legatura cu aceasta problema.
Gelu JIREGHIE

Adauga un comentariu