News Flash:

Ce bunatate! Tarta cu rosii, busuioc si ceapa verde

6 Mai 2016
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
Ar fi timpul sa renuntam o vreme la mancaruri cu carne, dupa festinul culinar din zilele de Paste, si sa incercam sa gasim retete deosebite, satioase si apetisante, asa cum este aceasta tarta cu rosii, busuioc si ceapa verde.
Ingrediente (6 portii)
5 rosii, descojite si taiate
10 frunze de busuioc proaspat, tocat
1/2 cana ceapa verde sau rosie tocata
1 foaie aluat
1 cana mozzarella razuita
1 cana branza cheddar razuita
3/4 cana maioneza slaba, maioneza amestecata cu iaurt
2 linguri parmezan razuit
sare
piper
Incingi cuptorul. Asezi rosiile intr-o strecuratoare in chiuveta. Presari sare si lasi la scurs 10 minute. Foloseste un servet absorbant si tamponeaza rosiile si ai grija sa elimini tot surplusul de lichid. Daca rosiile vor fi umede, vei avea un aluat lasat.
Intinde feliile de rosii, busuiocul si ceapa peste aluatul din tava. Asezonezi cu sare si piper. Amesteci tipurile de branza (in afara de parmezan) cu maioneza. Intinzi amestecul peste rosii li presari parmezanul pe deasupra. lasi la copt 30 de minute sau pana se rumeneste. Tai si mananci calda.
sursa: clickpoftabuna.ro

festinul culinar paste retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029152 (s)