News Flash:

Cat timp pot fi pastrate alimentele in frigider astfel incat sa nu te imbolnavesti

23 Aprilie 2012
2985 Vizualizari | 0 Comentarii

Specialistii spun ca alimentele care stau prea mult in frigider ar putea duce la intoxicatii alimentare si, in unele cazuri, la probleme de sanatate serioase.

Chiar si alimentele pastrate la frigider trebuie consumate intr-o anumita perioada, ne recomanda medicii, scrie Hotnews. Spre exemplu, sosul de paste, are ca timp de pastrare doar cinci zile, dupa ce a fost deschis. De altfel, odata deschise, sosurile pe baza de rosii sunt bune doar pentru cinci zile. Unele mucegaiuri produc toxine, care pot fi daunatoare!

Maioneza se poate pastra in frigider 2 luni dupa ce a fost deschisa. Maioneza are un continut ridicat de grasimi, ceea ce inseamna ca nu este la fel de sensibila la cresterea bacteriilor.

Branza poate fi pastrata in frigider patru saptamani. Branzeturile moi au in general un timp mai scurt de valabilitate. In schimb, branzeturile tari pot fi pastrate de la trei pana la patru saptamani in frigider.  Ouale pot fi pastrate chiar si cinci saptamani.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019582 (s)