News Flash:

Cat esti de predispusa la inselat, in functie de zodia ta

13 August 2012
4314 Vizualizari | 0 Comentarii
În funcţie de semnul tău zodiacal, ai putea avea o predispoziţie mai mare sau mai mică de a călca strâmb într-o relaţie. Descoperă cât eşti de impulsivă când vine vorba de sexul în afara relaţiei şi ce te poate face să-ţi înşeli partenerul.
Rac (22 iunie - 21 iulie)
Nativa din rac este cea mai "inocentă" reprezentantă a zodiacului când vine vorba de relaţii extraconjugale. Pentru că liniştea familiei sale este mai importantă decât orice altceva, femeia din rac nici nu concepe să calce strâmb.
Leu (22 iulie - 22 august)
Ai putea cădea destul de uşor pradă avansurilor insistente şi măgulitoare venite din partea unui bărbat care îţi place. Iubeşti să fii adorată, iar dacă un bărbat ştie cum să facă asta, te va impresiona foarte mult. Pe de altă parte, nu îţi place să ţi se refuze ceea ce-ţi doreşti, prin urmare ai putea uita că ai o relaţie.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativa din fecioară nu este făcută să înşele şi să mintă pentru că îşi face apoi atâtea griji şi mustrări de conştiinţă încât nu se va mai suporta. Iar pentru că este o fire responsabilă, se va gândi la viitor mai mult decât la plăcerea de moment.
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele pun atât de mult preţ pe armonie şi înţelegere încât nici nu se gândesc să înşele. Chiar dacă sunt uşor impresionabile şi ar putea cădea pradă farmecelor unui alt bărbat, teama de a nu fi prinse le paralizează orice încercare de a înşela.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionul este semnul zodiacal care guverneză sexul, iar nativele acestui semn pur şi simplu nu-şi pot refuza pasiunea arzătoare. Deşi sunt predispuse să înşele, nativele din scorpion o fac numai de dragul plăcerii carnale şi rar se implică emoţional, dacă îşi iubesc partenerul de viaţă. Se pricep de minune să păstreze secrete, deci nimeni nu va afla niciodată.
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Adrenalina şi aventura sunt cei doi factori care ar putea să o împingă pe nativa din săgetător să înşele. Sunt firi libertine, pentru care prezentul înseamnă totul, deci nu vor să-şi refuze aventuri sexuale pasionale, chiar dacă au deja un partener.
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornul este un semn fix de pământ, pentru care onoarea, reputaţia şi statutul social înseamnă foarte mult. Oadată ce a ales, nativa din capricorn nu concepe să calce strâmb în relaţie. Se teme foarte mult şi de ceea ce cred ceilalţi, iar teama că reputaţia ei ar fi stricată iremediabil are un cuvânt foarte important de spus.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nativa din vărsător este adepta unui stil de viaţă nonconformist. Nu i se pare că este capătul luminii dacă ajunge cumva în patul altui bărbat, deşi are deja o relaţie.Dorinţa de a încerca tot timpul altceva nou o poate îndemna şi mai tare către această tendinţă de a înşela.
Peşti (19 februarie - 20 martie)
Femeia din zodia peşti înşeală numai atunci când descoperă că sentimentele sale pentru actualul partener de viaţă nu mai sunt la fel de puternice sau au dispărut cu totul. Pentru ea, înşelatul apare din nevoia de iubire şi nu de plăcere fizică.
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Femeia din zodia berbecului este pasională, fierbinte şi foarte impulsivă. Abia după ce a călcat strâmb realizează ce a făcut şi ajunge să regrete. Poate avea aventuri sexuale de o noapte, cu bărbaţi pe care îi vede o singură dată în viaţă.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Femeia din zodia taurului are un standard moral înalt, care o împiedică să înşele odată ce a intrat într-o relaţie. Cu toate că flirtează mult şi se lasă curtată, rar se ajunge la mai mult de atât.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nativa din gemeni este adepta distracţiei şi diversităţii, ceea ce o împinge uşor către relaţii sexuale în afara vieţii de cuplu. Pentru că se plictiseşte foarte uşor, ajunge să experimenteze în afara relaţiei.
www.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scorpion capricorn
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020669 (s)