News Flash:

Caseolact, pulbere

7 Noiembrie 2011
1311 Vizualizari | 0 Comentarii

Compozitie
Produs dietetic hiperproteic, fara lactoza, continand: 

proteine 60 g 
glucide 25 g 
lipide 1-3 g 
saruri minerale 8 g 
vitamine 0,15 g 
apa 5 g 
(pentru 100 g pulbere) (cutie a 250 g). 
100 g pulbere de Caseolact contin echivalentul a 340 de calorii sau 60 g proteine.

Indicatii 
In distrofiile sugarului, in boala diareica acuta si cronica, in sindroamele de malabsorbtie de etiologie diversa, in echilibrarea nutritionala pre- si postoperatorie, malnutritie, arsuri, nefroze, ca suplimentare proteica la gravide si varstnici. In dieta copilului sau adultului poate fi incorporat ca suplimentare proteica in lapte, supe, pireuri, calculandu-se necesarul proteic in functie de caz. 

Mod de administrare 
Dizolvarea Caseolactului se face intr-o cantitate minima de apa (1 g pulbere la 5 ml apa) care in prealabil a fost fiarta impreuna cu zaharulsau glucoza necesara si racita la 37 grade C. Produsul astfel preparat se consuma imediat. Se poate prepara o cantitate mai mare, pentru mai multe mese, cu conditia ca pastrarea sa se faca la frigider (2-6 grade C) intr-un vas bine inchis.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

compozitie indicatii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018764 (s)