News Flash:

Cartofii prajiti, reinventati

4 August 2016
805 Vizualizari | 0 Comentarii
Olandezul Sergio Herman, parte din tagma chefilor onorati cu stele Michelin, iese pe piata cu o noua abordare: Frites Atelier, un concept de magazin de tip "take away", unde vinde cartofi prajiti "high-end".
Dupa 26 de ani de "fine dining", Sergio Herman a riscat cu un nou concept culinar. Un business in care ii are alaturi ca parteneri pe Peter Coins si Lhassan Ait Ali. Herman a schimbat total stilul clasic de prezentare. În loc de ketchup sau maioneza, cheful olandez a creat cinci sosuri stilate: béarnaise, clasic, cu busuioc, cu piper sau cu trufe, fara conservanti sau aditivi artificiali.

Cum sa faci din cartofii prajiti o masa sanatoasa
 
Timp de 18 luni, a cautat si testat sute de soiuri de cartofi pentru a-i alege pe cei mai buni. S-a oprit la cartofii organici din provincia Zeelanda. O portie de cartofi prajiti costa intre 3,50 euro si 5 euro, in timp ce un platou vegetarian poate fi cumparat pentru 5-7 euro.
Designul Frites Atelier este inspirat din cel al braseriilor traditionale frantuzesti, dar si din ahitectura restaurantului Balthazar din New York. Primul magazin s-a deschis la Haga, inca trei urmand sa fie inaugurate pana la finalul anului in Amsterdam, Arnhem si Utrecht. Sergio Herman este proprietarul a doua restaurante - The Jane, in Antwerp, si Pure C, in Cadzand - ambele premiate cu stele Michelin.

Ce se intampla daca mananci cartofi prajiti cu branza. Nu credeai asa ceva
 

take away
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019397 (s)