News Flash:

Beneficiile nestiute ale sucului de morcov

18 Ianuarie 2015
2813 Vizualizari | 0 Comentarii

Sucul de morcovi stimuleaza pofta de mancare, contribuie la cicatrizarea formatiunilor ulceroase gastro-intestinale, dizolva formatiunile canceroase si are un aport important in mentinerea structurii dintilor.

Sucul de morcovi contine vitamina A (utila in tratarea afectiunilor oculare, ale celor respiratorii si infectioase).

Leacuri cu morcovi pentru tot felul de afectiuni

Remedii naturiste pentru durerile menstruale 

Sucul de morcovi constituie cea mai importanta sursa de vitamina A si in special de provitamina A (binecunoscutul caroten, cu efecte benefice pentru vedere si piele), pe langa o serie de alte vitamine: B, C, D, E, G, K. Sucul ofera un bogat continut de zaharuri (levuloza si dextroza), cat si de saruri minerale (brom, calciu, cupru, fosfor, magneziu, mangan, potasiu, sulf, etc.), asparagina si daucarina.

Calitati terapeutice

- Stimuleaza apetitul, avand, in plus, un rol important in procesul de digestie

- Contribuie la cresterea numarului de globule rosii si la procentajul hemoglobinei

- Reintinereste celulele

- Stimuleaza functiile hepatice

- Este un factor important ce se opune gastritelor si ulcerelor gastroduodenale

 

- Este tonic, remineralizant – Ajuta la prevenirea anemiei

- Intareste imunitatea

- Este un important factor de crestere la copii

-Are rol de reglementator intestinal, antiputrid si cicatrizant gastric si depurative

- Este cunoscut ca intineritor tisular si cutanat si ca un cicatrizant al ranilor

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vitamine fosfor magneziu mangan potasiu sulf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020370 (s)