News Flash:

Beneficiile consumului de morcovi

24 Septembrie 2013
1594 Vizualizari | 0 Comentarii

Cercertatorii americani de la Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolii din Atlanta, au descoperit ca beta-carotenul, alfa-carontenul si licopenul continute de morcovi actioneaza ca antioxidanti si previn aparitia cancerului si a afectiunilor cardiovasculare.

La studiu au participat circa 15.400 voluntari, cu varste peste 20 de ani, care au fost monitorizati între anii 1988 si 1994. Dintre participanti, s-a observat ca au o stare buna de sanatate cei care au consumat nu numai morcovi, dar si alte legume care contin caroten: dovleac, fasole verde, broccoli, mazare.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

afectiuni cardiovasculare beta-carotenul morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1836 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020646 (s)