News Flash:

Avocado copt te scapa de colesterol

18 Aprilie 2016
9279 Vizualizari | 0 Comentarii
avocado
Pentru aceasta reteta, aveti nevoie de doua fructe intregi de avocado, aproximativ 150 g de faina integrala, 150 ml lapte de migdale, panko (o varietate de pesmet care se utilizeaza in bucataria japoneza si franceza), o jumatate de lingurita de sare si de piper, si putin ulei de cocos. Preincalziti cuptorul la 200°. 

5 moduri de a reduce consumul de sare
 
Taiati fructele de avocado in bucati de dimensiuni egale. Presarati-le cu sare si piper. Treceti fiecare felie prin faina, lapte de migdale si prin panko si asezati-le pe o foaie de copt unsa cu ulei de cocos. In timp ce fasiile de avocado se coc, nu uitati sa le intoarceti pe ambele parti.

avocado faina panko pesmet sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029428 (s)