News Flash:

Avocado copt te scapa de colesterol

18 Aprilie 2016
9679 Vizualizari | 0 Comentarii
avocado
Pentru aceasta reteta, aveti nevoie de doua fructe intregi de avocado, aproximativ 150 g de faina integrala, 150 ml lapte de migdale, panko (o varietate de pesmet care se utilizeaza in bucataria japoneza si franceza), o jumatate de lingurita de sare si de piper, si putin ulei de cocos. Preincalziti cuptorul la 200°. 

5 moduri de a reduce consumul de sare
 
Taiati fructele de avocado in bucati de dimensiuni egale. Presarati-le cu sare si piper. Treceti fiecare felie prin faina, lapte de migdale si prin panko si asezati-le pe o foaie de copt unsa cu ulei de cocos. In timp ce fasiile de avocado se coc, nu uitati sa le intoarceti pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

avocado faina panko pesmet sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030946 (s)