News Flash:

Atentie la branza tofu

11 Decembrie 2016
1716 Vizualizari | 0 Comentarii
In aceasta perioada, rafturile magazinelor sunt pline de mezeluri, branzeturi si lapte din soia. Unul dintre cele mai populare produse din soia este tofu.

Soia este unul dintre cele mai modificate genetic alimente din lume, iar tofu este obtinut din boabe de soia, apa si un agent cuagulant. Potrivit doctorului Kaayla Daniel, autor la „Povestea intreaga a bobului de soia" spune ca soia nu este un aliment sanatos, nu previne bolile si nici macar nu s-a dovedit ca este sigur.

Mai mult, numeroase studii stiintifice leaga soia de problemele digestive, malnutritie, disfunctii ale tiroidei, declin cognitiv, tulburari ale aparatului reproductiv ca si boli ale inimii si cancer. Singura data cand soia poate fi consumata in siguranta este sub forma fermentata.

Efectele adverse ale consumului de lapte de soia

In prezent 90% din soia care se cultiva la nivel mondial este modificata genetic. In general, produsele modificate genetic sunt banuite ca fiind cauza multor probleme de sanatate intrucat distrud bacteriile bune din sistemul digestiv si, in acelasi timp, afecteaza modul in care functioneaza acesta.

Un studiu din 2012 a demonstrat ca un consum de 90 de zile a produselor modificate genetic a cauzat probleme la ficat si la rinichi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

soia tofu modificate genetic sanatos bolile malnutritie tiroidei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027102 (s)