News Flash:

Alimentele care, reincalzite, sunt toxice

22 Decembrie 2016
2378 Vizualizari | 0 Comentarii
Alimentele din lista de mai jos trebuie consumate fie imediat dupa preparare, fie reci - niciodata reincalzite!
Ouale - ouale fac parte din categoria alimentelor cu risc crescut de intoxicare asa ca nu ar trebui sa le incalzesti pentru a nu spori acest risc.
Ciupercile - pentru ca sunt bogate in proteine, acestea trebuie consumate imediat dupa preparare sau aruncate.
Spanacul - bogat in fier, spanacul creste riscul de cancer daca e consumat reincalzit.
Carnea de pui - daca este reincalzita, carnea isi schimba structura proteica, ceea ce nu este tocmai sanatos.
Cartofii - reincalzirea cartofilor favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.
Sfecla - reincalzirea sfeclei elibereaza nitrati daunatori pentru sanatatea noastra.
Orezul - orezul poate contine bateria Baccilus Cereus, care, prin reincalzirea acestuia, devine extrem de toxica.
sursa: feminis.ro

alimentele preparare reci ouale spanacul cartofii sfecla orezul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032252 (s)