News Flash:

Afla aici daca esti predispusa sa iti inseli partenerul

12 Februarie 2013
1620 Vizualizari | 0 Comentarii

Tu eşti predispusă să-ţi înşeli iubitul? Glamour îţi poate oferi nişte indicii.

Ipotezele: relaţia actuală nu-ţi mai oferă satisfacţii; posibilităţile tale materiale sunt peste medie şi poţi bate cluburile în fiecare seară şi te plictiseşti extrem de repede de o persoană. Concluzia: este clar, potenţialul tău de a-ţi înşela jumătatea este foarte ridicat. Acesta nu este musai un lucru rău, cel puţin în perioada aceea a vieţii tale când acumulezi experienţe noi şi poţi încerca lucruri neobişnuite. Se transformă într-o problemă atunci când vei dori să ai o relaţie stabilă.

Încearcă activităţi noi împreună cu partenerul tău. Şi cu cât ceea ce veţi face este mai „înspăimântător“, cu atât mai bine; deşi pare ciudat, frica este un sentiment care poate apropia doi oameni. Aşa că, mergeţi să vă daţi cu parapanta sau să faceţi scufundări. 

Risc mediu de infidelitate - Ipoteza: relaţia ta merge bine, dar simţi nevoia să-ţi petreci mare parte din timp şi cu alţi oameni (şi nu neapărat cu prietenele tale). Concluzia: predispoziţia ta de a-ţi înşela iubitul este una nu foarte ridicată, dar totuşi semnificativă. Şi asta nu înseamnă că eşti în căutarea unei aventuri, ci doar că nu mai comunicaţi atât de bine cum o făceaţi la început.

Cum rezolvi situaţia - Faptul că simţi nevoia să fii plăcută de cât mai multă lume este direct legat de încrederea scăzută pe care o ai în tine. De aceea ai nevoie de confirmări tot timpul. Aşa că încearcă lucruri simple, care nu au cum să dea greş (o coafură nouă, o rochie pe care ţi-o doreşti de multă vreme); te vor face să fii tot mai încrezătoare în tine. Cât despre relaţia ta, nu uita ca lucrurile mărunte fac diferenţa. Sărută-l de câte ori ai ocazia şi ascultă-l cu atenţie.

Risc scăzut de infidelitate - Ipoteză: în relaţia pe care o ai te-ai străduit tot timpul să rămâneţi buni prieteni, să comunicaţi şi să fiţi fericiţi împreună. Concluzia: riscul de a-ţi înşela partenerul este destul de scăzut. Mai ales că genul acesta de cuplu are o viaţă sexuală mai mult decât satisfăcătoare, se sprijină permanent unul pe celălalt şi au o viaţă socială comună, care exclude riscul unei aventuri.

Şi pentru că nu am spus că riscul de a-ţi înşela iubitul − dacă te-ai regăsit în această categorie − este  zero, avem şi pentru tine nişte sfaturi. Nu te lăsa pe tânjală doar pentru că lucrurile merg bine între voi. Surprinde-l tot timpul. Faceţi împreună lucrurile care vă plac. Şi mai presus de orice, menţineţi o viaţă sexuală cât se poate de activă.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

concluzia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014328 (s)