News Flash:

Acizii grasi Omega 3 reduc riscul de CANCER MAMAR

17 Ianuarie 2014
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Cercetatorii din China au analizat rezultatele a 26 de studii internationale, facute pe aproape 900.000 de femei, dintre care 20.000 au avut cancer mamar si au tras niste concluzii foarte ferme in ceea ce priveste alimentatia. Ce nu ar trebui sa lipseasca din meniul femeilor?

Vezi si: Cancerul mamar  

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeile care consuma constant cantitati mari de acizi grasi Omega 3 isi scad cu 14% riscul de cancer mamar.

Citeste si: Factorii de risc ai cancerului mamar 

Foarte importanta este si sursa de unde provin aceste grasimi sanatoase. Cel mai bun aliment este, potrivit acestora, somonul.

Incidenta cancerului sa san la femeile din Asia, care consuma mult peste gras, este mult mai mica decat la femeile din vest. Nu este foarte clar insa daca suplimentele de Omega 3 sunt la fel de eficiente precum consumul de peste gras.

Citeste si: Exista mai multe tipuri de cancer de san  


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cancer mamar somon omega 3
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020560 (s)