News Flash:

Acestea sunt primele simptome ale cancerului gastric si remedii naturale recomandate

6 Aprilie 2018
2959 Vizualizari | 0 Comentarii
In stadiile incipiente ale afectiunii semnele nu sunt deloc alarmante. Odata cu avansarea bolii pot aparea lipsa poftei de mancare urmata de pierderea kilogramelor, regurgitari, greata, voma, anemie si disconfort abdominal sau intestinal. Bolnavul se prezinta la medic de abia atunci cand isi fac aparitia durerile la nivelul stomacului, dar din pacate de cele mai multe ori acest moment este unul foarte tardiv deoarece este foarte posibil ca metastazele sa fi aparut deja.
Factorii favorizanti ai cancerului gastric:
   Factorii care favorizeaza aparitia cancerului stomacal sunt alimentatia (consumul excesiv de sare, carne rosie, grasimi prajite, fripturi prajite pe gratar cu carbune, conserve), stresul, fumatul si alcoolismul (92% dintre bolnavii de cancer gastric sunt vechi fumatori, iar 42% sunt alcoolici). S-a constatat ca circa 77% dintre cei ce fac cancer gastric au avut obiceiul de a consuma frecvent carne grasa prajita. La acestea se adauga lipsa din alimentatie a lactatelor (care ar fi ajutat la protejarea mucoasei gastrice) si a fibrelor vegetale (care imbunatatesc digestia).
   In primul rand se va respecta cu strictete tratamentul medical impus de medicul oncolog, in cazurile avansate fiind nevie de interventie chirurgicala prin care se vor extirpa celulele canceroase. Remediile naturale sunt de mare ajutor pentru vindecare, in concordanta cu modificarea stilului de viata si a celui alimentar. Se va renunta la alcool si tutun si se vor institui cure cu sucuri si legume si ceaiuri speciale din plante.
  • - Naprasnicul este o planta celebra pentru cazurile spectaculoase de vindecare a cancerului, printre care si cel stomacal. Puneti in 250 ml apa o mana de frunze si flori uscate de napraznic si lasati la inmuiat de seara pana dimineata. A doua zi filtrati maceratul obtinut, iar apoi opariti planta ramasa cu inca o cana cu apa. Lasati la racit, iar infuzia obtinuta se va combina cu maceratul pregatit initial. Se vor consuma 3-4 cani pe zi din acest ceai combinat, pe stomacul gol.
  • - Tarhonul - dati prin masina de tocat 3 maini de tarhon proaspat la care ati adaugat putina apa. Stoarceti apoi cu un tifon, iar sucul obtinut se bea imediat cu o lingura, pe stomacul gol. Se vor face cure de minim 30 zile.
  • - In formele incipiente ale cancerului gastric cel mai bun tratament este sucul proaspat de macrisul iepurelui, din care se iau 1-2 lingurite inainte de mese. Acestea se pot dilua in ceai de rostopasca, preparat din 4 lingurite cu varf de planta uscata puse intr-un litru de apa clocotita.
  • - In cazul in care pacientul prezinta crize dureroase in zona stomacului se vor aplica noaptea comprese cu aburi de coada-calului, iar ziua comprese cu biter suedez.
  • - Siropul de smochine este util in tratarea cancerului stomacal deoarece are efect antineoplazic datorat continutului de latex al acestor fructe. Sucul se prepara prin fierberea fructelor in apa, pana cand lichidul scade la jumatate. Dupa racire sucul se indulceste cu miere.
  • - Luati de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, cate o lingurita de pulbere dintr-un amestec de galbenele, naprasnic, sunatoare, trifoi rosu si tataneasa, puse in parti egale. Pulberea se tine sub limba cateva minute, apoi se inghite cu apa.
  • - Sucul de cartofi este si el un aliat de nadejde in tratarea cancerului gastric. Se bea cate un sfert de pahar de suc de cartofi de 3-4 ori pe zi, diluat cu suc de morcov pentru a obtine un gust mai bland. De asemenea, pentru un efect mai puternic beti pe parcusul unei zile un amestec din 100 ml cartofi, 100 ml varza si 500 ml morcov, timp de 20 de zile. Cu toate ca este un tratament destul de dificil, veti fi multumiti de rezultate. In cazul in care suportati greu cura, puteti injumatati cantitatile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cancer gastric
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043102 (s)